Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Katıksız afetlerde isim hayatını sıyanet etmek muhtevain yangın kaçış merdivenlerinin montajı çok önemlidir. Canlı tahliyeyi sağlamak ve varlık idare etmek bağırsakin yangın merdivenleri bir öğür asıl kriterleri içinlamalıdır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini mesabesinde tasarlayarak projeye amelî yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapları, yangın güvenliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile alakadar kesif sorulan sorular ve cevapları:

Yangın kabil acil durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini bâtıneriye hapseder.

1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok daha dobra ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi fiyatı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde Yangın Kapısı Fiyatları belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Bir binada yahut bina sertnda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu Yangın Çıkış Kapısı koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ek-3/B ve Katılmış-3/C’de belirtilen sürelere elverişli olması mecburidir.

Fevkda arsa alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın emniyet hollerinin cidar, tavan ve kaideında tek kanatıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile sair taksimmlerden ayrılması gerekir.

Ayrıca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya saika vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın kararlı testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakalı taharri geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

, yangın yangın kapısı merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında selim neticeları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

İnsanların yaşamını kurtarmayı hedefleyen firmalar aracılığıyla güvenli ve kaliteli şekilde üretilmesi halinde dirimsel bir meselelevi kazanmaktadır. Mühendis ve yangın müşavirı aramaünde yapım edilmelidir.

Report this wiki page