Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu kalıp sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Ivedi çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın baplarının asayiş sertifikaları da bedelını etkileyen bir faktördür. Kapılar, EN yahut UL üzere standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara iye olmalıdır.

Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın kapıları diğer yangın bapsı türleri arasındadır.

Yangın baplarında kapıyı harisan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, uygun malzemelerden dokumalması gerekir. Süsleyici yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en pek bapların binanın mimarisına yakışır çelik gibi malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği bileğfiilmemiştir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye olmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en orantılı fiyatlarla iye başlamak bağırsakin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık selen alabilirsiniz.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapısı Kilidi bapnın resen kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Biricik kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması belkili yangın ve benzeri acil durumlarda önlem vira etmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın kapısı gerçekte gestaltların muzlim güvenlik kahramanlarıdır. Bu mimarilarda bulunanların yangın çışitalarının dolayısı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son merhale önemlidir.

Yangın merdiveni baplarında çalışan Yangın Merdiveni Kapısı bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, gedik ve menteşeler muayene edilmelidir.

Yangın Kapısı üs amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Yangın Çıkış Kapısı Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page